Spectacol 

                                                                                                       by Crystal Top Dance

Dragi dansatori, trebuie să vă facem o confesiune. Noi iubim tradițiile.  Și nu ne referim doar la tradițiile din timpul anului, sau cele populare.  Ne place să facem o tradiție din lucrurile frumoase și spectaculoase.

                   Alegem să începem cu veștile spectaculoase… așa cum va fi și Spectacolul de la Casa de Cultura a Studenților din data de 31.01, începând cu ora 18:30. Ce credeați? Că noi, care ne-am declarat iubitori de tradiții nu vom organiza iubitul nostru spectacol? Ei ei, pentru că ne place să schimbăm și să adăugăm îngrediente în reteța noastră, experiența și tradițiile rămân aceleași, doar data se schimbă.

Joi, micii noștii vor excela pe scenă.. au repetat, s-au antrenat, au repetat și deja pun la punct ultimele aspecte ale coregrafiilor. Sunt entuziasmați și încântați, exact așa cum voi fi și noi când îi vom vedea pe scenă. Copii iubitori de dans de la școala de dans Crystal Top Dance Cluj Napoca, Florești și Gherla  vor prezenta coregrafiile pline de energie ale dansului sportiv, pline de emoție ale dansului modern, încărcate de tradiție și entuziasm vor fi și dansurile populare, iar coregrafiile de streetdance ne vom intriga privirile.

Seara va fi plină de surprize, una dintre ele constă în prima reprezentație pe scenă a doamnelor și domnișoarelor din cadrul cursului Latino Lady Styling.

Supriză sau nu…ne bucurăm lunea ca vinerea, credem noi, este următoarea tradiție. De multe ori zilele de luni nu sunt un aliat de nădejde în săptămâna, sunt mai greoaie și parcă mult mai lungi decît vineduminca. (vineri,sâmbătă, duminică). Chiar dacă ziua de luni nu are o reputație prea bună, e mai reprezintă și un nou început, după, probabil, câteva dăți în care “te apuci de luni”. Noi credem că și zilele de luni pot fi începutul unei zile frumoase de vineri, pentru că luni plantezi “semințele” și vineri poți culege “roadele”. De ce ne bucurăm noi? Simplu, alegem să dăm o veste bună tuturor iubitorilor de dans și întregii comunității Crystal Top Dance. Ce ne face pe noi fericiți în asta? Entuziasmul care ne ține în priză până la anunțarea veștii. Cu ajutorul vostru descoperim și noi secrete fericirii.

Deci, acestea fiind spuse, dacă ești curios să vezi cum am evoluat în tot acest timp, cum este să vezi un spectacol de dans, dacă vrei să vezi multe fețe energice și vesele, te așteptăm joi începând cu ora 18:30. Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultura a Studenților, iar valoarea acestora este de 15 Ron. ( copii au intrare gratuită)