Latino Lady Styling

Latino for Ladies/ Love for Ladies

Latino Lady Styling, oh, sau Love for Ladies. Te întrebi probabil ce înseamnă…

Bun, partea cu Latino și Lady este simpla pentru toate,reprezintă un curs latino realizat special pentru doamne și domnișoare, dar ce este mai exact Styling-ul?

Styling-ul reprezintă tehnici prin care înveți: posturi ale corpului, ale mâinilor, mișcări tipice feminine, și mișcările de bază pe care o femeie le realizează în dansurile latino, cu sau fără partener.

Acestă idee a pornit din dorința de a oferi domnișoarelor un moment special dedicat lor, un curs inedit. În general, acest curs este păstrat și predat dansatorilor profesioniști, însă noi considerăm că aceasta este baza unde trebuie să adaugăm treptat câte un pas, câte un stil de dans nou. Styling-ul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente definitorii în ringul de dans, pentru că reprezintă mai mult decât a cunoște dansul în sine.

Cursul Latino Lady Styling este un curs deschis, dinamic, cu o atmosferă caldă și amuzantă, în care Adelina vă va fermeca, iar timp de o oră veți pluti în lumea latino.

Pentru că micile plăceri ale vieții sunt atunci când poți să realizezi orice activitate în doi, de una singură, noi am creat acest curs special pentru tine. Nu crezi? Hai să te convingi.

Nu-ți pune piedici când e atât de simplu

Explorează lumea dansului, te vei îndrăgosti!

Dansul vine la pachet cu multe beneficii..

Înscrie-te acum!

Fă cunoștiință cu viitorul tău instructor.

Adelina

Adelina:” La primele cursuri ne vom dezvolta feminitatea in dans pe ritmuri de bachata…(mai am nevoie de o descriere)……………..”.

Cu un palmares bogat în spate, având nenumărate premii la competiții naționale și internaționale la Salsa&Bachata, având premii și pentru cariera de antrenor, Adelina este dornică să-ți prezinte lumea ei și să-ți inițieze pașii pe ritmuri latino.

O fire veselă, caldă, de la care sperăm că vei învăța cu drag.

Vezi locația