Atunci când copilul tău simte muzica, lasă-ne pe noi să-i ghidăm pașii.

Curiozitatea și energia sunt primele semne că pașii copilului tău se vor îndrepta spre activități interesante, care-i vor provoca energia în fiecare moment.

Dansul reprezintă un bun prilej al dezvoltării pe plan emoțional, deoarece doar prin dans micii exploratori ai lumii pot deveni conștienți de propriile emoții. Dansul reprezintă una dintre cele mai distractive forme de activitate fizică pe care le poate face un copil.Atunci când doar activitățile zilnice nu reușesc să-i satisfacă nevoia de cunoaștere și să-i consume energia celui mic, pașii lui se îndreaptă spre activități mult mai creative, interesante și distractive.

Primul pas făcut în sală reprezintă un nou început, o nouă poveste și o altfel de evoluție. Dă-i curajul de care are nevoie și lasă-l să pășească pe ritmurile muzicii. Chiar și pentru noi primul pas a fost dificil, dar nu imposibil. Acum a venit timpul ca micul explorator să cunoască o nouă poveste fascinantă, povestea dansului.
Noi am decis să-i presărăm acest drum cu surprize, învățături, distracție și provocări pentru o experiență unică, frumoasă și benefică.

Ce povești poate explora cel mic în lumea dansului?

Dans Modern

Dansul modern reprezintă o formă de expresie corporală mai liberă simplu și pentru oricine, fiind totodată mijlocul artistic de exprimare al unui mesaj, printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate în ritmul muzicii.

Dans Sportiv

Cursurile de dans sportiv pun accent nu numai pe învățarea stilurilor de dans propriu-zise dansuri de pereche ci în egală măsură pe încălzire și pregătire fizică, fiind astfel o modalitate foarte bună de a face mișcare și de a ajuta copiii să se dezvolte într-un mod armonios.

Street Dance

Principalele caracteristici ale street-dance-ului sunt libertatea de mișcare, improvizația, expresivitatea sau ceea ce înțelegem prin Freestyle. Tocmai pentru că rețeta de bază este nonconformismul, street dance-ul evoluează constant.

     Te întrebi de ce Crystal Top Dance?

Avem instructori profesioniști

Cu o vastă experiență în lumea dansului și a copiilor

Avem experiență de peste 20 de ani.

În domeniul dansului și dorim să insuflăm pasiunea pentru dans celor mici

Avem cele mai variate cursuri de dans.

Începând cu vârsta de 3 ani..

Accesul permis în sală a părinților.

Valabil doar pentru ședința de acomodare

Organizăm serbări și spectacole

Interne și la Casa de Cultură a Studenților, prezentând o coregrafie creată la cursul de dans

Un loc perfect pentru cel mic.

Pentru a se dezvolta armonios și pentru a se distra

0
Mici exploratori
0
Instructori
0
Cursuri de dans
0
Părinți fericiți

Curs de dans modern

Atunci când cel mic simte ritmul, este curios să exploreze lumea, iar întrebările “De ce?” sunt din ce în ce mai frecvente, a venit timpul să cunoască o nouă poveste a vieții denumită simplu: “DANS“.

Dansul reprezintă o frumoasă poveste ilustrată distractiv și dinamic. O lume de care cel mic se va îndrăgosti. În dans râzi, plângi, înveți, te exprimi, iubești, ești dezamăgit, o iei de la capăt, dar niciodată nu te dai bătut. Aceste lecții se aplică și în viața, iar noi ne-am dat seama că rețeța succesului este să le înveți zâmbind și dansând.

Îndrumă-i pașii spre o nouă poveste, ajută-l să-și descopere pasiunea pentru dans.

 • 4 săptămâni

 • Pe grupe, în funcție de vârstă

 • Începând de la 3 până la 13 ani.

 • 80 RON (3-4 Ani)-120 RON(5+)/lună

Curs de dansuri populare

Energia și fericirea cu care cei mici dansează falnici, îmbrăcați în straie populare, chiuind reprezintă dovada vie că folclorul și tradiția merg mai departe cu fiecare generație.
Dansul popular românesc ne incită privirile și sufletele, precum nici un alt dans nu reușește să o facă.

Chiuind și veseli fiind, cei mici vor juca și învăța elemente de bază din zona Ardealului, Bucovinei, Bihorului, Banatului și Olteniei, cu punere în scenă a unei coregrafii.
Acum și cei mici pot începe o nouă poveste tradițional autentică!

 • 4 săptămâni

 • O singură grupă

 • Grupa 7+ ani

 • 120 RON/lună

Curs dans sportiv

Dansul reprezintă un mod perfect de cunoaștere și perfecționare a stimei de sine. Cu toții știm că pasiunile sunt cele care ne oferă un moment de fericire iar perioada ce urmează poate fi una plină de experiențe, în viața unui viitor adolescent. În această călătorie își poate dezvolta o nouă pasiune pentru lumea dansului. Atunci când vorbele nu sunt de ajuns, ajută-l să-și transforme mișcările în cartea sa de vizită.
Noi suntem aici să-l învățăm
Chiar și super eroii dansează!

 • 4 săptămâni

 • O singură grupă

 • Grupa 6-9 ani

 • 120RON/lună

Balet

Baletul, una dintre cele mai frumoase forme de artă. O poveste în pași de dans, plină de strălucire și emoție.
Prin eleganța mișcărilor și a posturii, baletul ajută la dezvoltarea fizică armonioasă a corpului, dar mai ales ajută la creșterea siguranței, a echilibrului, a energiei și încrederii în sine.

 • 4 săptămâni

 • 2 Grupe

 • Grupa 3-5 ani/5+ ani

 • 80/120RON/lună

Street Dance & Contemporan (Va urma)

O experiență inedită, nonconformistă ce are în prim plan dezvoltarea și starea bună de spirit a copilului tău. Acest stil de dans este unul liber, în care fiecare copil va învăța să îți exprime liber sentimentele și să devină dezinvolt.Street Dance-ul poate fi asociat perfect cu era contemporană. Este un dans ritmic, energic, liber unde fiecare își crează propriile reguli de mișcare, exprimând într-un stil original emoțiile și trăirile.
Street Dance-ul reprezintă magie.

 • 4 săptâmâni

 • O singură grupă

 • Grupa 12-16 ani

 • 110RON/lună

Locul perfect pentru a învăța prin joacă și dans

Te-ai decis? Înscrie-l pe cel mic la unul dintre cursurile noastre.