Grupa C2-Luni si Miercuri 17 00-17 45

/Grupa C2-Luni si Miercuri 17 00-17 45
Grupa C2-Luni si Miercuri 17 00-17 452018-07-23T09:52:44+00:00

Dans Modern 7-8 Ani Initiere Anul 1-Grupa C2

 • Nivel: Initiere (Anul 1)

 • Numar Limita : 20 Copii

 • Durata: 45 Minute

 • Lu&Mie 17 00-17 45

Popa Adelina | Instructor
Popa Adelina | Instructor0744 455 126 | adelina@crystaldance.ro
 • Dansul este imbinarea ideala dintre arta si sport, motiv pentru care antrenamentele sustinute la cursurile de dans pentru copii de la scoala de dans Crystal Dance au doua componente.
 • O componenta va pune accentul pe dezvoltarea conditiei fizice, a fortei, echilibrului si mobilitatii, iar a doua componenta va pune accentul pe dezvoltarea creativitatii si ritmicitatii, a intelegerii muzicii si a limbajului corporal, dezvoltarii gratiei si armonizarii miscarilor cu muzica.
 • Obiectivele instructorilor de dans Crystal Dance, difera in functie de grupa de varsta in care se incadreaza copiii.
 • Astfel, pentru copiii intre 7-8 ani descoperirea dansului, a muzicii si familiarizarea cu cele mai simple stiluri de dans precum si cele mai elementare miscari sunt principala noastra preocupare.
 • La scoala de dans Crystal Dance, gradul de dificultate al antrenamentelor este adaptat varstei copiilor (3-5,6-8 si 9-12 ani) si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati).
 • Pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans au in componenta cel mult 20 copii. Trecerea copiilor de la un nivel de pregatire la altul se face treptat, pe baza unui program de pregatire special creat pentru cei mici.
 • Si pentru ca atentia copiilor sa fie mentinuta la cote maxime pe tot parcursul orei, profesorii Crystal Dance ii vor capta pe cei mici cu diferite jocuri interactive, care sa ii determine pana si pe cei mai timizi dintre cursanti sa colaboreze.

ATENTIE!

 • Pasul catre grupa de intermediari se face dupa frecventarea timp de minim 3 luni a cursurilor de dans pentru copii incepatori, accederea in grupa de intermediari fiind facuta pe baza unei selectii.
 • Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului.
 • Dansul implica energie imprimata in fiecare miscare si control total asupra intregului corp, ceea ce favorizeaza o dezvoltare armonioasa tuturor celor care il practica.

Beneficiile dansului in dezvoltarea copiilor:

 • creste increderea in sine a celor mici;
 • imbunatateste cooperarea si comunicarea intre copii;
 • dansul ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile de socializare si lucru in echipa;
 • cresterea puterii de concentrare si memorare;
 • cresterea coordonarii si echilibrului;
 • cresterea flexibilitatii;
 • cresterea rezistentei fizice;
 • cresterea vitezei de reactie.
 • Baieti: pantaloni scurti sau trening, tricou, cipici de dans sau incaltaminte sport curate, cu talpa subtire si flexibila
 • Fete: colanti sau fusta, maieu sau tricou, cipici de dans sau incaltaminte sport curata, cu talpa subtire si flexibila

Noutati

Dans Sportiv

De la Sport la Artă

Pornind de la noțiunea de dans a dicţionarului explicativ, acesta este catalogat precum: un ansamblu de mişcări ritmice,variate ale corpului omenesc, în ritmul unei melodii şi având un anumit caracter. Dansul sportiv reprezintă un SPORT de echipă, care constă între parteneriatul dintre un baiat și o fată într-un cuplu de dansatori, care interprezează diferite stiluri, utilizând tehnici specifice.

Pe plan internaţional sunt recunoscute următoarele categorii de dans sportiv: 1. International Latin (care include 5 dansuri: Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble, Jive). 2. International Standard (care include 5 dansuri: Waltz, Tango, Viennese Waltz, Foxtrot, Quickstep) 3. American Smooth (Waltz, Foxtrot, Tango, Viennese Waltz). 4. American Rhythm (Cha Cha, Mambo, Rumba, Bolero, East Coast Swing). Dansurile cuprinse în fiecare stil au cam aceleaşi nume, dar se dansează destul de diferit. Într-un fel, „Standard“ este asemănător cu „Smooth“ şi „Latin“ cu „Rhythm“.

După cum îi spune şi numele, dansul sportiv îmbină armonios sportul cu artă. Ca orice altă formă de mişcare, dansul are o mulţime de beneficii pentru copii. Astăzi am decis să vă prezentăm doar câteva dintre acestea:

 Pe lângă bună dispoziţie şi relaxare, dansul este şi un eficient antrenament cardio. Mişcările intense, rapide, ritmul alert ajută sistemul cardiovascular, reducând riscul apariţiei unor boli de inimă şi echilibrând tensiunea arterială.

•   Creşte rezistenţa sistemului osos şi a întregului organism.

•    Dansul este considerat un eficient antrenament mind-body. Ba mai mult, studii din străinătate au arătat că mişcările de dans reduc riscul apariţiei demenţei sau “reînvie” amintiri uitate, în cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer. Complexitatea mişcărilor, ritmul, melodia, versurile, atmosfera, toate stimulează crearea conexiunilor între celulele nervoase.

•    Dansul, o cale prin care poţi socializa. Dansul este o cale inedită prin care oamenii pot comunica fără cuvinte. Astfel, chiar şi cei mai timizi îşi pot face prieteni noi.

Dansul sportiv a fost recunoscut de Comitetul Olimpic în 1997. Dansul sportiv (Dancesport) este din ce în ce mai popular în întreaga lume şi de aceea se discută despre includerea acestui minunat sport-artă în rândul disciplinelor olimpice.

By |February 6th, 2019|Categories: Noutati Copii|0 Comments

Spectacol de Iarnă

Spectacol de Iarnă @Crystal Top Dance 2019

Dragi părinți, încă o dată vă mulțumim pentru toate eforturile pe care le faceți, alături de noi, pentru a realiza momente spectaculoase și pline de însemnătate.  Împreună am realizat cu succes și fast această tradiție. Bineînțeles nu putem să nu-i felicităm și pe ai noștri dansatori care au făcut senzație pe scenă.  

Vă mulțumim că aveți încredere în noi și că vă suntem dragi.

Pentru că am dorit ca acest eveniment să se desfășoare mai mult în “familie”, am decis să nu facem prea mare tam tam (pe social media și nu numai) cu acest eveniment.  Cu toate astea am zis că nu trebuie să ratăm ocazia de a vă povesti puțin despre cele întâmplate la Spectacol.  Poate ați așteptat acest moment, însă noi am decis că această așteptare merită. Ne bucurăm lunea ca vinerea, devine o tradiție.

Joi, pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat și excelat dansatorii noștri. De la mic la mare, fiecare pasionat în ale ritmului și muzicii, a urcat mai sfios sau hotărât pe scenă. Seara a fost magică. Zeci de dansatori ne-au impresionat și ne-au transmis emoțiile lor, prin dans. Crystal Top Dance reprezintă pasiunea pentru dans, de aceea pe scenă au fost reprezentații din fiecare stil pe care noi, cu drag vi-l predăm. De la balet, la street dance, mai apoi la dansuri populare și ritmuri latino, seara de joi a reprezentat o explozie de culoare și senzație.

Pentru unii dintre dansatorii noștri, acest spectacol a reprezentat primul pas făcut pe scenă. Ne bucurăm să vedem că reușim să insuflăm mai departe pasiunea și dorința pentru dans. Ah… un mic secret poate, este, că joi seară emoțiile au fost mult mai mari la antrenori decât la micii dansatori. 

Emoțiile au fost transmise și de veteranii noștri, dansatori care ne-au reprezentat la Campionate Naționale și diferite concursuri, de către antrenori care nu doar că au trăit momentul la intensitate maximă pentru ai lui dansatori, ci și reprezentațiile de pe scenă. Fiecare moment al acestui spectacol a fost trăit cu intensitate, de fiecare om din sală, din varii motive. Alături de părinți ne-am bucurat, am aplaudat și i-am felicitat pe ai noștri dansatori care au făcut ca seara de joi să fie magică!

Știm că repetăm în sus și-n jos cât de magic a fost spectacolul nostru, însă noi ne-am simțit ca într-o seară de basm, cu mult mai mult ritm. Pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, un video va descrie mai bine aceste momente. Vă dorim vizionare plăcută!

By |February 4th, 2019|Categories: Noutati, Noutati Adulti, Noutati Copii|0 Comments

31. Ianuarie

Spectacol 

                                                                                                       by Crystal Top Dance

Dragi dansatori, trebuie să vă facem o confesiune. Noi iubim tradițiile.  Și nu ne referim doar la tradițiile din timpul anului, sau cele populare.  Ne place să facem o tradiție din lucrurile frumoase și spectaculoase.

                   Alegem să începem cu veștile spectaculoase… așa cum va fi și Spectacolul de la Casa de Cultura a Studenților din data de 31.01, începând cu ora 18:30. Ce credeați? Că noi, care ne-am declarat iubitori de tradiții nu vom organiza iubitul nostru spectacol? Ei ei, pentru că ne place să schimbăm și să adăugăm îngrediente în reteța noastră, experiența și tradițiile rămân aceleași, doar data se schimbă.

Joi, micii noștii vor excela pe scenă.. au repetat, s-au antrenat, au repetat și deja pun la punct ultimele aspecte ale coregrafiilor. Sunt entuziasmați și încântați, exact așa cum voi fi și noi când îi vom vedea pe scenă. Copii iubitori de dans de la școala de dans Crystal Top Dance Cluj Napoca, Florești și Gherla  vor prezenta coregrafiile pline de energie ale dansului sportiv, pline de emoție ale dansului modern, încărcate de tradiție și entuziasm vor fi și dansurile populare, iar coregrafiile de streetdance ne vom intriga privirile.

Seara va fi plină de surprize, una dintre ele constă în prima reprezentație pe scenă a doamnelor și domnișoarelor din cadrul cursului Latino Lady Styling.

Supriză sau nu…ne bucurăm lunea ca vinerea, credem noi, este următoarea tradiție. De multe ori zilele de luni nu sunt un aliat de nădejde în săptămâna, sunt mai greoaie și parcă mult mai lungi decît vineduminca. (vineri,sâmbătă, duminică). Chiar dacă ziua de luni nu are o reputație prea bună, e mai reprezintă și un nou început, după, probabil, câteva dăți în care “te apuci de luni”. Noi credem că și zilele de luni pot fi începutul unei zile frumoase de vineri, pentru că luni plantezi “semințele” și vineri poți culege “roadele”. De ce ne bucurăm noi? Simplu, alegem să dăm o veste bună tuturor iubitorilor de dans și întregii comunității Crystal Top Dance. Ce ne face pe noi fericiți în asta? Entuziasmul care ne ține în priză până la anunțarea veștii. Cu ajutorul vostru descoperim și noi secrete fericirii.

Deci, acestea fiind spuse, dacă ești curios să vezi cum am evoluat în tot acest timp, cum este să vezi un spectacol de dans, dacă vrei să vezi multe fețe energice și vesele, te așteptăm joi începând cu ora 18:30. Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultura a Studenților, iar valoarea acestora este de 15 Ron. ( copii au intrare gratuită)

By |January 28th, 2019|Categories: Noutati, Noutati Adulti, Noutati Copii|0 Comments

Sala 4

Locatie

ORAR GENERAL

Luni-Joi Vineri Sambata-Duminica
16 00-21 00 16 00-20 00 INCHIS

Lu&Mie | 17 00-17 45

Cotizatia

Prima Sedinta

Lei01 Sedinta

1 Luna

Lei110/8 Sedinte

3 Luni Avans

Lei300/24 Sedinte

Afla daca mai sunt locuri la grupa dorita

Rezerva Acum un Loc!

Contact

Olosutean Rares-0740 168 132