1. De ce trebuie să învăț să dansez?

R: Primul pas făcut pe ringul de dans reprezintă începutul unei noi vieți, începutul unul stil de viață distractiv și sănătos. Dansul, nu doar că sporește încrederea în sine, starea de bine și abilitățile sociale, dar are efecte benefice și în plan fizic, ajutând la menținerea ( formarea) tonusului muscular și oferă o postură corectă a corpului. Dansul te face mai fericit și te rupe de grijile cotidiene.


2. Există o limită de vârstă pentru a participa la cursurile de dans?

R: De când copilul reușește să adopte o poziție bipedă, acesta este capabil să danseze. Corpul uman poate dansa începând cu vârsta de 1 an, până la cele mai onorabile vârste.


3. Am nevoie de partener?

R: Da și nu. Da,pentru a participa la cursurile de dans de societate și latino este nevoie de partener(ă). În schimb există cursuri de Lady Styling dedicate domnișoarelor și cursuri latino dedicate domnilor.


4. Ce ar trebui să port atunci când dansez?

R: Dansul este despre mișcare și bucurie. Vă recomandăm să purtați îmbrăcăminte confortabilă care vă permite să fiți flexibili și relaxați.

Puteți purta orice doriți pentru prima lecție. După aceea, vom recomanda ceva bazat pe stilul și direcția pe care o alegeți.


5. Am nevoie de pantofi speciali de dans?

R:Pantofii de dans sunt recomandați, dar nu sunt necesari. Cu toate acestea, pentru a vă putea deplasa confortabil pe podea, vă sfătuim să nu purtați încălțăminte din cauciuc. Pentru participarea la curs, este necesar să aveți o pereche de pantofi de schimb, pentru a putea întra în sală.


6. Cât timp durează să învăț să dansez?

R: Fiecare persoană este diferită, iar modul de învățare diferă. Bineînțeles, fiind vorba despre o abilitate depinde de frecvența practicării acesteia . Cu cât dansați mai mult, cu atât ve-ți învăța mai repede. Avem strategii avansate pentru a face învățarea rapidă, ușoară și distractivă.


7. Ce stiluri de dans sunt la Crystal Top Dance?

Dansul îmbracă multiple forme și e acompaniat de multiple ritmuri. Deoarece dorim să-ți prezentăm cât mai multe aspecte ale acestei lumi, la Crystal Top Dance vei întâlni (aproape) toate stilurile.


8. Ași putea ajunge la rezultate dorite, din punct de vedere fizic, doar dansând?

Absolut! Dansul este una dintre cele mai bune activități recomandate de experții în domeniul sănătății pentru a pierde în greutate, pentru a vă tonifia fizicul și pentru a vă simți bine fără a vă tensiona articulațiile. Dansul reprezintă cea mai distractivă formă de mișcare fizică


9. Care este diferența dintre cursuri de dans și ședințe private de dans?


10. Există o politică de anulare a cursului?