1. De la ce vârstă se pot face înscrierile pentru cursurile de copii?

R: Înscrierile se pot face începând cu vârsta de 3 ani pentru cursul de dans dansul modern, însă vârsta minimă de înscriere la celelalte cursuri este de 6 ani.

2. De unde știu care curs este mai bun pentru copilul meu?

R:Repartizarea copiilor la cursuri se face în funcție de vârstă și experiența pe care copilul o are în lumea dansului. În general, grupele create sunt pe vârste, în așa fel încât copilul dumneavoastră să aibă parte de cel mai bun ambient al cursului .

3. Care este durata unui curs pentru copii?

4. Cum pot face înscrierea la un curs de dans?

Înscrierea la cursurile de dans se face pe faza formularului de înscriere/ a programării realizate prin:

5. Care este prețul cotizației și când se achită aceasta?

Cotizația diferă în funcție de cursul la care copilul dumneavoastră participă, aceasta se plătește după prima ședință, a fiecărei luni. În cazul unul participant nou, cotizație se plătește de la a doua ședință. Prețul acesteia este de 110 RON/lună.

6. Este nevoie de un echipament special?

Dansul este despre mișcare și bucurie. Vă recomandăm să le pregătiți copiilor haine comode, de sport, dar mai ales o pereche de papuci ( comozi) de schimb pentru a intra în sala.

7. De unde pot achiziționa echipamente sportive pentru competiții?

8. Este accesul cu părinții permis în sală?

Deoarece este o tranziție, prima ședință este de acomodare atât pentru micuți cât și pentru părinți,iar dat fiind acest aspect, accesul părinților este permis în sala, doar la prima ședință.

9. De ce ar trebui să-mi înscriu copilul la un curs de dans?

Dansul reprezintă un mod perfect de cunoaștere și perfecționare a stimei de sine. Cu toții știm că pasiunile sunt cele care ne oferă un moment de fericire iar perioada ce urmează poate fi una plină de experiențe pentru cel mic. Dansul reprezintă cea mai distractivă formă de mișcare.

10. Vor exista spectacole și competiții unde copilul meu poate participa?

Da. Crystal Top Dance organizeazăserbări tematice ( de Crăciun, de Paște) și spectacole la Casa de Cultura a Studenților. Pe lângă acestea, organizăm anual competiții de dans sportiv și suntem invitați cu momente de dans la diferite competiții și spectacole din țară.