Nu e încă sezonul nunților, dar agitația se simte în aer

Ce mai faceți dragi dansatori și viitori dansatori? Cum ați petrecut sfârșitul de săptămâna?

În acest weekend noi am participat la Nunta la Palat- Târg de nunți unde am avut ocazia să vedem multe cupluri entuziasmate, curioase, stresate, intrigate, dar mai ales fericite că au ocazia de a primi ajutor din partea zecilor de firme participante.

S-a format deja o tradiție de a fi prezenți la acest eveniment unde am luat pulsul, am cochetat cu noile trenduri ale anului și am prezentat noile noastre oferte de dansuri. Cu această ocazie am reușit să facem cunoștiință cu multe cupluri frumoase și dornice de dans!

Dacă sunteți pasionați de Netflix&Chill sau alte activități de iarnă, iar în acest weekend nu ați apucat să vizitați târgul, găsiți ofertele noastre aici.

Astăzi ne-am întors în sala de dans! Astăzi începe un nou sezon Crystal Top Dance iar noi sunte nerăbdători să cunoaștem următorii dansatori. În acestă vacanță am pregătit fel de fel de cursuri, surprize, spectacole și premii pentru voi.

Mai avem o veste care suntem siguri că o să vă bucure! În scurt timp lansăm o nouă gamă de cursuri de dans, dedicată special mirilor. Pe lângă clasicele pachete pe care vi le-am pus la dispoziție pentru a avea un dans așa cum v-ați dorit, ne-am gândit să vă oferim câteva experiențe noi și utile.

Fiecare curs de dans este gândit pentru voi.

Sezon Nou

Primul pas