NOI NE-AM LĂSAT GHIDAȚI DE MUZICĂ

ȘI PASIUNE

Povestea noastră a început o dată cu lumea, doar că noi nu știam asta încă. Povestea fiecărui dansator, a început o dată cu evoluția dansului. În sufletele noastre, asimilăm și reinventăm o pasiunea la fel de veche precum Egiptul Antic.

Povestea Crystal Top Dance, a început acum mai bine de 20, în scurt timp cu o vechime de apreciat chiar și în America. Din pasiunea pentru dans, iubirea pentru ritm și dorința de a fi înconjurați de oameni dornici ne-a determinat să deschidem o școală de dans în care să se regăsească (aproape) toate stilurile de dans, pentru a oferi tuturor posibilitatea de a păși în această lume cu adevărat fascinantă.

“Viaţa este precum dansul. Dacă avem un ring de dans mare, mulţi oameni vor dansa. Unii se enervează când ritmul se schimbă. Dar viaţa se schimbă tot timpul.”

Misiunea noastră este să “ povestim” tuturor tainele dansului, dar mai presus de atât dorim să vă oferim un moment de deconectare, o gură proaspătă de aer. Știm că viața de zi cu zi este haotică,obositoare, uneori poate fi copleșitoare. De aceea am creat un loc special, unde să-ți lași grijile la ușă.

PASIUNEA

IUBIREA

PERFORMANȚA

DISCIPLINA

PERFECȚIONAREA

EVOLUȚIA

ARTA

EXPRIMAREA

LIBERTATEA

Deoarece pasiunea și experiența fac diferența. De-a lungul timpului am învățat că orice cristal trebuie șfeluit, așadar am învățat modurile perfecte prin care să obținem cristalul pe care fiecare și-l dorește.

Experiența și dedicarea reprezintă un atuu, însă viziunea tânără a antrenorilor și iubirea față de oameni și de dans face cu adevărat diferența.

Dans Sportiv

February 6th, 2019|0 Comments

De la Sport la Artă Pornind de la noțiunea de dans a dicţionarului explicativ, acesta este catalogat precum: un ansamblu de mişcări ritmice,variate ale corpului omenesc, în ritmul unei melodii şi având [...]

Spectacol de Iarnă

February 4th, 2019|0 Comments

Spectacol de Iarnă @Crystal Top Dance 2019 Dragi părinți, încă o dată vă mulțumim pentru toate eforturile pe care le faceți, alături de noi, pentru a realiza momente spectaculoase [...]

31. Ianuarie

January 28th, 2019|0 Comments

Spectacol                                                                    [...]