Spectacol de Iarnă @Crystal Top Dance 2019

Dragi părinți, încă o dată vă mulțumim pentru toate eforturile pe care le faceți, alături de noi, pentru a realiza momente spectaculoase și pline de însemnătate.  Împreună am realizat cu succes și fast această tradiție. Bineînțeles nu putem să nu-i felicităm și pe ai noștri dansatori care au făcut senzație pe scenă.  

Vă mulțumim că aveți încredere în noi și că vă suntem dragi.

Pentru că am dorit ca acest eveniment să se desfășoare mai mult în “familie”, am decis să nu facem prea mare tam tam (pe social media și nu numai) cu acest eveniment.  Cu toate astea am zis că nu trebuie să ratăm ocazia de a vă povesti puțin despre cele întâmplate la Spectacol.  Poate ați așteptat acest moment, însă noi am decis că această așteptare merită. Ne bucurăm lunea ca vinerea, devine o tradiție.

Joi, pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat și excelat dansatorii noștri. De la mic la mare, fiecare pasionat în ale ritmului și muzicii, a urcat mai sfios sau hotărât pe scenă. Seara a fost magică. Zeci de dansatori ne-au impresionat și ne-au transmis emoțiile lor, prin dans. Crystal Top Dance reprezintă pasiunea pentru dans, de aceea pe scenă au fost reprezentații din fiecare stil pe care noi, cu drag vi-l predăm. De la balet, la street dance, mai apoi la dansuri populare și ritmuri latino, seara de joi a reprezentat o explozie de culoare și senzație.

Pentru unii dintre dansatorii noștri, acest spectacol a reprezentat primul pas făcut pe scenă. Ne bucurăm să vedem că reușim să insuflăm mai departe pasiunea și dorința pentru dans. Ah… un mic secret poate, este, că joi seară emoțiile au fost mult mai mari la antrenori decât la micii dansatori. 

Emoțiile au fost transmise și de veteranii noștri, dansatori care ne-au reprezentat la Campionate Naționale și diferite concursuri, de către antrenori care nu doar că au trăit momentul la intensitate maximă pentru ai lui dansatori, ci și reprezentațiile de pe scenă. Fiecare moment al acestui spectacol a fost trăit cu intensitate, de fiecare om din sală, din varii motive. Alături de părinți ne-am bucurat, am aplaudat și i-am felicitat pe ai noștri dansatori care au făcut ca seara de joi să fie magică!

Știm că repetăm în sus și-n jos cât de magic a fost spectacolul nostru, însă noi ne-am simțit ca într-o seară de basm, cu mult mai mult ritm. Pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, un video va descrie mai bine aceste momente. Vă dorim vizionare plăcută!