Atunci când copilul tău simte muzica, lasă-ne pe noi să-i ghidăm pașii.

Curiozitatea și energia sunt primele semne că pașii copilului tău se vor îndrepta spre activități interesante, care-i vor provoca energia în fiecare moment.

Dansul reprezintă un bun prilej al dezvoltării pe plan emoțional, deoarece doar prin dans micii exploratori ai lumii pot deveni conștienți de propriile emoții. Dansul reprezintă una dintre cele mai distractive forme de activitate fizică pe care le poate face un copil.Atunci când doar activitățile zilnice nu reușesc să-i satisfacă nevoia de cunoaștere și să-i consume energia celui mic, pașii lui se îndreaptă spre activități mult mai creative, interesante și distractive.

Primul pas făcut în sală reprezintă un nou început, o nouă poveste și o altfel de evoluție. Dă-i curajul de care are nevoie și lasă-l să pășească pe ritmurile muzicii. Chiar și pentru noi primul pas a fost dificil, dar nu imposibil. Acum a venit timpul ca micul explorator să cunoască o nouă poveste fascinantă, povestea dansului.
Noi am decis să-i presărăm acest drum cu surprize, învățături, distracție și provocări pentru o experiență unică, frumoasă și benefică.

Ce povești poate explora cel mic în lumea dansului?

Dans Modern

Dansul modern reprezintă o formă de expresie corporală mai liberă simplu și pentru oricine, fiind totodată mijlocul artistic de exprimare al unui mesaj, printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate în ritmul muzicii.

Dans Sportiv

Cursurile de dans sportiv pun accent nu numai pe învățarea stilurilor de dans propriu-zise dansuri de pereche ci în egală măsură pe încălzire și pregătire fizică, fiind astfel o modalitate foarte bună de a face mișcare și de a ajuta copiii să se dezvolte într-un mod armonios.

Balet

Baletul, una dintre cele mai frumoase forme de artă. O poveste în pași de dans, plină de strălucire și emoție.Prin eleganța mișcărilor și a posturii, baletul ajută la dezvoltarea fizică armonioasă a corpului, dar mai ales ajută la creșterea siguranței, a echilibrului, a energiei și încrederii în sine.

     Te întrebi de ce Crystal Top Dance?

Avem instructori profesioniști

Cu o vastă experiență în lumea dansului și a copiilor

Avem experiență de peste 20 de ani.

În domeniul dansului și dorim să insuflăm pasiunea pentru dans celor mici

Avem cele mai variate cursuri de dans.

Începând cu vârsta de 3 ani..

Accesul permis în sală a părinților.

Valabil doar pentru ședința de acomodare

Organizăm serbări și spectacole

Interne și la Casa de Cultură a Studenților, prezentând o coregrafie creată la cursul de dans

Un loc perfect pentru cel mic.

Pentru a se dezvolta armonios și pentru a se distra

0
Mici exploratori
0
Instructori
0
Cursuri de dans
0
Părinți fericiți

Curs de dans modern

Atunci când cel mic simte ritmul, este curios să exploreze lumea, iar întrebările “De ce?” sunt din ce în ce mai frecvente, a venit timpul să cunoască o nouă poveste a vieții denumită simplu: “DANS“.

Dansul reprezintă o frumoasă poveste ilustrată distractiv și dinamic. O lume de care cel mic se va îndrăgosti. În dans râzi, plângi, înveți, te exprimi, iubești, ești dezamăgit, o iei de la capăt, dar niciodată nu te dai bătut. Aceste lecții se aplică și în viața, iar noi ne-am dat seama că rețeța succesului este să le înveți zâmbind și dansând.

Îndrumă-i pașii spre o nouă poveste, ajută-l să-și descopere pasiunea pentru dans.

  • 4 săptămâni

  • Pe grupe, în funcție de vârstă

  • Începând de la 4 până la 13 ani.

  • 150 RON(4+)/lună

Balet

Baletul, una dintre cele mai frumoase forme de artă. O poveste în pași de dans, plină de strălucire și emoție.
Prin eleganța mișcărilor și a posturii, baletul ajută la dezvoltarea fizică armonioasă a corpului, dar mai ales ajută la creșterea siguranței, a echilibrului, a energiei și încrederii în sine.

  • 4 săptămâni

  • 2 Grupe

  • Grupa 4-7 ani

  • 150RON/lună

Locul perfect pentru a învăța prin joacă și dans

Te-ai decis? Înscrie-l pe cel mic la unul dintre cursurile noastre.